Kassasysteem en webshop

Kassasysteem en webshop in één!

Wat krijgt u precies bij Brand New Book?

Wij leveren een modern kassasysteem die uw repeterende handelingen automatiseert. Verkochte boeken bijv. worden automatisch weer besteld voor uw winkel. Wij regelen ook de koppelingen met CB.nl en CBC.nl en u krijgt een professionele helpdesk.

Daarnaast leveren wij een uiterst innovatieve webshop met een frisse uitstraling die bij deze tijd past. Deze webshop werkt de voorraad automatisch bij in uw kassapakket, maakt klanten automatisch aan in uw kassapakket en nog veel meer. Bovendien leveren wij koppelingen met Bol.com en Google Shopping. Via deze weg bereikt u meer mensen en behaalt u meer omzet.

Kassasysteem

Ons kassasysteem hebben wij met zeer veel zorg ontwikkeld en is zo gemaakt, dat we snel kunnen innoveren en hierdoor met de tijd meegaan.

Webshop

De webshop is direct gekoppeld aan het kassasysteem, zodat alle producten, klanten, orders etc. op één plek beschikbaar zijn. Ook is de webshop, net als het kassasysteem, een innovatief product waarin ook snel nieuwe ontwikkelingen doorgevoerd zullen worden.

Maatwerk

Het is mogelijk dat u aanvullende wensen hebt buiten onze huidige diensten. Geen probleem, wij kunnen de gewenste functionaliteit voor u ontwikkelen. Als daar veel klantvraag naar is doen we het ook nog eens gratis en nemen we het op in onze dienstenpakket van Brand New Book.

Alle voordelen op een rij

Online en offline Kassasysteem

Ons kassasysteem is zowel online als offline beschikbaar, bijv. als uw internet tijdelijk niet beschikbaar is kunt u nog steeds afrekenen. U kunt ons kassasysteem op een onbeperkt aantal devices gebruiken en tegelijkertijd. Hier zitten dus geen beperkingen aan.

Webshop

Binnen het basispakket krijgt u de keuze uit twee moderne templates voor uw webshop. Hiermee bepaalt u hoe uw webshop eruit komt te zien. Wel zijn uw logo, kleuren en teksten volledig aanpasbaar naar uw eisen en wensen. Als u een ontwerp op maat wilt kunt u kiezen voor onze module "Gepersonaliseerd ontwerp".

Centraal klantbeheer

Zowel winkelklanten als webshopklanten beheert u in hetzelfde systeem en zijn in elkaar verweven. De klant kan zijn account gebruiken voor zowel de webshop als in de winkel. Deze gegevens zijn belangrijk voor de klantbinding; deze gegevens kunt u gebruiken voor het versturen van bijv. nieuwsbrieven naar uw klanten.

Inloggen vanaf elke locatie met tablet of laptop

Doordat ons systeem volledig online te benaderen is kunt u vanaf elke locatie ons systeem gebruiken, zolang u maar internet heeft. Ook op bijv. een beurs kunt u uw producten gewoon afrekenen vanaf elke apparaat.

Automatische inkoopmodule

U maakt heel eenvoudig inkooporders aan binnen Brand New Book. Selecteer de in te kopen artikelen en verstuur de inkooporder rechtstreeks naar de leverancier. Is de bestelling binnen? Met één druk op de knop is de voorraad direct verwerkt in het systeem zonder dat u alle labels hoeft te scannen.

Snel en eenvoudig productbeheer

In het beheergedeelte maakt u snel en eenvoudig producten aan met een uitgebreide tekstverwerker. Filter producten op categorie, (lage) voorraad, auteur, ISBN, leverancier etc. Ook kunt u snel producten aanmaken, rechtstreeks vanuit het kassasysteem.

Rapportages

Maak uitgebreide rapportages van uw omzet, bestverkochte producten, klanten, retouren etc.
Middels deze rapportages kunt u bijv. goedverkochte artikelen weer op tijd inkopen of strategische keuzes maken.

Systeemupdates, zowel nieuwe functionaliteiten als beveiligingsupdates

Wij blijven vernieuwen en met de tijd meegaan zodat u ook voor de lange termijn, uw klanten optimaal kunt bedienen in zowel uw winkel als webshop. U betaalt dus niet extra voor het toevoegen van functionaliteiten. Ook beveiligingsupdates worden doorgevoerd zonder deze in rekening te brengen.