Waarom Brand New Book?

De sleutel tot een succesvolle samenwerking

Integratie met onze partners

Brand New Book is ontstaan vanuit een concrete vraag vanuit de christelijke boekenwereld. Wij beantwoorden de wens van een systeem die gebruiksvriendelijk is, naadloze integratie kent tussen uw winkel en webshop en geschikt is voor de toekomst. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van online en offline communicatie ligt deze vraag in lijn met onze passie.

Maak kennis met ons - Brand New Book

Brand New Book heeft alles in huis om uw bedrijf volledig te ontzorgen en uw bedrijf naar een volgend niveau te tillen, als het gaat om ontzorging en innovatie en daarmee ook uw omzet.

Wij creëren voor uw klanten de ultieme omnichannel ervaring. Omnichannel is een manier om uw bedrijf te presenteren waarin de focus wordt verlegd naar de klant. Welk kanaal de klant ook gebruikt (de fysieke winkel, computer, tablet, telefoon, Brochures, nieuwsbrieven etc.), de koopervaring en beleving van de klant is altijd hetzelfde.

Dit doen wij door krachtige, innovatieve en bewezen producten in de markt te combineren voor u. Al die technieken en innovatie komen voor u samen in één pakket!

Kassa en webshop zijn in elkaar verweven

Wat onderscheidt
ons van anderen

Brand New Book biedt een gecombineerd systeem aan waarin kassa en webshop in elkaar zijn verweven. Dit komt de ontwikkelsnelheid en complexiteit van het systeem ten goede. Hierdoor zijn we uniek op de markt qua concept. Dit levert daarom voor u als klant een relatief lage basisprijs op in vergelijk met de aangeboden functionaliteiten.

Bijkomend geeft deze opzet aanzienlijk minder beheer en administratieve rompslomp voor u als klant. Dit resulteert dus niet alleen in lage kosten, maar ook in efficiënter werken. Ons systeem is modern en modulair opgebouwd. Dat wil zeggen dat modules eenvoudig en snel te koppelen zijn. Nieuwe functionaliteiten kunnen wij in veel gevallen eenvoudig toevoegen.

Veel ervaring op het gebied van innovatie binnen de christelijke boekenwereld.

Gebruiksvriendelijkheid:

Ons systeem is volledig ingericht op gebruiksvriendelijkheid. Elke medewerker moet, zonder te veel moeite, het systeem kunnen bedienen. Zeker op drukke momenten moet het systeem u voorthelpen en niet tegenwerken. Brand New Book zorgt voor een zeer soepele afhandeling van betalingen maar ook van het beheren van het systeem.

Naadloze integratie:

Wij hebben een platform ontwikkelt die eenvoudig te integreren is met partners. De wereld van nu maakt dit mogelijk maar tegelijkertijd ook onmisbaar. Juist de integraties maakt uw bedrijf krachtig en toekomstbestendig. U wordt niet langer beperkt door uw kassasysteem.

Toekomstbestendig:

De markt blijft zich steeds ontwikkelen. Zowel uw klanten blijven vragen om nieuwe mogelijkheden, maar ook dienen zich steeds nieuwe diensten aan waar u graag mee wilt samenwerken. Daarom hebben wij ons systeem zo ontwikkeld dat wij eenvoudig kunnen blijven vernieuwen door een zogenaamd “modulair systeem” te gebruiken.