Prijzen

Kassasysteem en webshop in één!

Basispakket

Het basispakket bevat alle essentiële onderdelen voor uw winkel en webshop. Voor het overzetten van alle data van uw huidige systeem naar Brand New Book, zijn eenmalige kosten van toepassing.

Ons kassasysteem is zowel online als offline beschikbaar, bijv. als uw internet tijdelijk niet beschikbaar is kunt u nog steeds afrekenen. U kunt ons kassasysteem op een onbeperkt aantal devices gebruiken en tegelijkertijd. Hier zitten dus geen beperkingen aan.

Binnen het standaardpakket krijgt u de keuze uit twee moderne templates voor uw webshop, dus hoe uw webshop eruit komt te zien. Wel zijn uw logo, kleuren en teksten volledig aanpasbaar naar uw eisen en wensen. Als u een ontwerp op maat wilt kunt u kiezen voor onze module Gepersonaliseerd ontwerp.

U maakt heel eenvoudig inkooporders aan binnen Brand New Book. Selecteer de gewenste artikelen die ingekocht moet worden en verstuur de inkooporder rechtstreeks naar de leverancier. Is de bestelling binnen? Met 1 druk op de knop is de voorraad direct verwerkt in het systeem zonder dat u alle labels hoeft te scannen.

Doordat ons systeem volledig online te benaderen is kunt u vanaf elke locatie ons systeem gebruiken, zolang u maar internet heeft. Ook op bijv. een beurs kunt u uw producten gewoon afrekenen vanaf elke apparaat.

In het beheergedeelte maakt u snel en eenvoudig producten aan met een uitgebreide tekstbewerker. Filter producten op categorie, (lage) voorraad, auteur, ISBN, leverancier etc. Ook kunt u snel producten aanmaken, rechtstreeks vanuit het kassasysteem.

Zowel winkelklanten als webshopklanten beheert u in hetzelfde systeem en zijn in elkaar verweven. De klant kan zijn account gebruiken voor zowel de webshop als in de winkel. Deze gegevens zijn belangrijk voor de klantbinding; deze gegevens kunt u gebruiken voor het versturen van bijv. nieuwsbrieven naar uw klanten.

In het beheergedeelte maakt u snel en eenvoudig producten aan met een uitgebreide tekstbewerker. Filter producten op categorie, (lage) voorraad, auteur, ISBN, leverancier etc. Ook kunt u snel producten aanmaken, rechtstreeks vanuit het kassasysteem.

Wij blijven vernieuwen en met de tijd meegaan zodat u ook voor de lange termijn, uw klanten optimaal kunt bedienen in zowel uw winkel als webshop. U betaalt dus niet extra voor het toevoegen van functionaliteiten. Ook beveiligingsupdates worden doorgevoerd zonder deze in rekening te brengen.

Altijd de laatste artikelgegevens van CB en CBC. Ook kunt u afrekenen met de Boekenbon en VVV-cadeaukaart en verstuurt u snel bestellingen met de DHL-koppeling. Bekijk alle integraties hier.

Modules

Onze modules geven een boost aan uw webshop!

DHL of PostNL moduleMost Popular25 euro

  • Genereer verzendlabels direct vanuit de order van uw webshop, zonder eerst in te loggen bij DHL of PostNL. Dit geeft minder administratieve taken en verzenden is zo erg eenvoudig.

MailchimpmoduleMost Popular25 euro

  • Houd klanten op de hoogte van nieuws, updates en kortingsacties. Uw klantenbestand wordt automatisch up-to-date gehouden in mailchimp.

Google ShoppingMost Popular89 euro

  • Koppel uw producten automatisch aan Google Shopping. Producten worden automatisch up-to-date gehouden. Let op: dit betreft enkel het opzetten en up-to-date houden van de producten. Er is nog steeds additionele inrichting nodig binnen Google Shopping zoals het opzetten van een Shopping Campaign.

Bol.com koppelingMost Popular45 euro

  • Koppel uw webshopproducten direct aan Bol.com zonder deze handmatig aan te maken bij Bol.com

Administratie moduleMost Popular55 euro

  • Koppel uw systeem aan uw administratiepakket voor automatische order- en klantimport met bijv. Snelstart of Exact Online. Bekijk hier al onze koppelingen.

Extra locatie moduleMost Popular99 euro

  • Deze module geeft de mogelijkheid voor het koppelen van een extra locatie. Klanten kunnen vanaf beide locaties een product bestellen, ook uw kassasysteem is aan de juiste voorraad gekoppeld.

Gepersonaliseerd ontwerpMost Popular99 euro

  • Kies voor een gepersonaliseerd ontwerp, volledig op maat gemaakt naar uw eisen en wensen, door onze eigen designer.

MaatwerkMost Popular

  • Het is mogelijk dat u aanvullende wensen heeft. Geen probleem, wij kunnen de gewenste functionaliteit voor u ontwikkelen. Als daar veel klantvraag naar is doen we het ook nog eens volledig gratis en nemen we het op in onze dienstenpakket van Brand New Book.